IMG_3736

DBM is instaat om al uw installatie werk te doen, als het nu gaat om woning installaties of de complexe installaties zoals de besturing van bruggen, sluizen, machines etc wij pakken het allemaal aan.

Lees meer

Automatisering

Het automatiseren van uw arbeidsprocessen kan een complexe zaak zijn. Soms kan een proces vervangen worden door op de markt beschikbare machines. Deze machines kunnen wij voor u installeren. Soms is er echter markt werk nodig. DBM kan in dit soort gevallen optreden als implementatie dan wel installatie partner. Samen met de leverancier(s) van het maatwerk zorgen wij voor een naadloze installatie en integratie.

Lees verder
IMG_9025
SAM_0555

Onderhoud is key als het gaat om het de stabiliteit, voorspelbaarheid en kwaliteit van uw installaties. Onderhoud bestaat niet alleen uit het repareren van storingen (brandjes blussen) maar nog veel belangrijker uit het proactief reageren op problemen die in de toekomst gaan ontstaan. 

DBM kan al uw onderhoud overnemen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken als het gaat om de continuïteit en kwaliteit van uw bedrijfsprocessen.

Lees verder

Onze techneuten staan 24/7 klaar om in binnen en buitenland uw problemen te verhelpen, ook bij calamiteiten zijn wij inzetbaar. Wij zullen uw problemen zo snel mogelijk oplossen waarbij we niet alleen oog hebben voor de korte termijn maar zeker ook voor de langere termijn. Wij zorgen niet alleen dat uw probleem is opgelost maar ook in de toekomst niet meer zal voorvallen.

Lees verder
Oosterscheldekering Bus
NEN 3140 keuren arbeidsmiddelen

DBM elektrotechniek kan uw periodieke NEN 3140 keuring van arbeidsmiddelen voor u verzorgen. Tijdens deze inspectie lopen wij uw apparatuur visueel na, maar wij verrichten ook metingen met onze Fluke 6500-2. Hierdoor krijgt u overzichtelijke keuringsrapporten, en weet u ook de huidige staat van uw apparatuur.

Lees verder
24/7 bereikbaar

Bij calamiteiten en/of storingen bel het volgende nummer:

+31 (0)85 0420510

Voor meer informatie neem contact met ons op
Email ons!