Gebouwbeheer

DBM Elektrotechniek kan ook uw gehele gebouw in beheer nemen en u compleet ontzorgen. Denk hierbij aan het beheren van uw technische installaties maar ook het aansturen en controleren van schoonmakers, glazenwassers en alle andere partijen die hierbij komen kijken. Hierdoor krijgt u slechts 1 factuur per maand en heeft u maar 1 nummer welke u moet bellen bij vragen.

Ook bij calamiteiten kunt u ons bellen, denk hierbij aan een gesprongen waterleiding in uw gebouw. Na uw telefoontje pakken wij alles op en zorgen dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt.

p-design-of-total-mechanics-berlin-design-week-poster-300x235
Gebouwbeheer-PDF

DBM neemt alle zorg uit handen omtrent gebouwbeheer.

Klik op de foto hiernaast en lees onze dienstverlening nog eens rustig door in PDF-formaat

NEN 3140 keuren arbeidsmiddelen

Totale ontzorging

Het belangrijkste van uw gebouw is dat uw bedrijf efficient mogelijk kan draaien, deze efficiëntie raak je kwijt zodra een medewerker zich bezig houdt met het onderhoud van het pand. De tijd dat uw medewerker zich hier mee bezig houd had hij of zij ook een opdracht van een klant kunnen afmaken of een factuur kunnen versturen.

DBM neemt al het onderhoud van u over, wij zorgen dat uw medewerkers zich totaal geen zorgen hoeven te maken of de schoonmaker al is geweest, hebben de planten al water gehad of een lamp moeten repareren. Dit nemen wij totaal uit handen, en indien gewenst kunnen wij maandelijks een verslag doen van de werkzaamheden die uitgevoerd zijn.

Geen verrassingen achteraf

Elke maand krijgt u van ons een factuur met een vast bedrag, dit bedrag is bepaald door de mate waarin u wilt worden ontzorgd. Door deze constructie weet u het hele jaar door wat u kwijt zult zijn aan uw onderhoud.

Indien u een verbouwing wilt hebben in een gebouw van u kunnen wij dit ook volledig voor u regelen. U krijgt een aantal voorbeeld tekeningen en offerte’s en u geeft aan welke versie u wilt, hier gaan wij mee aan de slag en zorgen ervoor dat u hier verder niks voor hoeft te regelen. Ook de verzamel factuur komt via ons naar u toe.

Wat kunnen wij voor u betekenen?